Meny 2019-10-03T11:23:19+00:00

Restaurant Edda har to avdelinger. En restaurantavdeling hvor vi serverer en set 4-/6-retter, og en baravdeling hvor vi tar imot gjester som vil bestille fra vår á la carte-meny eller bare ønsker noe godt å drikke. I baravdelingen er det ikke mulig å reservere bord i ukedagene.

På søndager er kun baravdelingen åpen.

RESTAURANT

Gravet kveite, pepperrot, avruga og myse

Allergener: Fisk, egg, melk

Kalvebrissel, norske plommer, gulrot og laubærsjy

Allergener: Melk, sulfitt

Lysing, skogsopp, løk og selleri

Allergener: Fisk, melk, selleri, sulfitt

Lam, jordskokk og potet

Allergener: Sulfitt, melk, selleri

Chevre, eple og Calvados

Allergener: Melk, sulfitt

Sjokolade, steinsopp og peanøtt

Allergener: Melk, peanøtt, hvete, mandel

6-retter                                                695,-

Drikkemeny                                           645,-

***

4-retter (lam og chevre utgår)  595,-

Drikkemeny                                           495,-

BAR

Østers med tilbehør

Allergener: bløtdyr

pr. stk 35,-

Brød og potetaioli

Allergener: hvete, egg

35,-

Oliven

55,-

Spekefjøl med cornichons

Allergener: sulfitt, egg

135,-

Råstekt brokkolini og paprika

Allergener: melk

100,-

Fyllt pasta med skogsopp

Allergener: melk, egg, hvete

119,-

Brennende kjærlighet

Allergener: melk

119,-

Ost

Allergener: Melk, hvete (nøtter – spør din servitør)

130,-

Entrecôte med saus

Allergener: Melk

200,-

Dagens dessert

Allergener: Melk, hvete, hasselnøtt

130,-

BOOK BORD HER
BORDRESERVASJON
Book Bord