Meny 2019-02-27T12:29:29+00:00

Restaurant Edda har to avdelinger. En restaurantavdeling hvor vi serverer en set 4-/6-retter, og en baravdeling hvor vi tar imot gjester som vil bestille fra vår á la carte-meny eller bare ønsker noe godt å drikke. I baravdelingen er det ikke mulig å reservere bord.

RESTAURANT

Kongekrabbe med grillet salat og skalldyrsvinaigrette

Allergener: Skalldyr, sulfitt, egg
King crab with grilled salad and shellfish vinaigrette
Allergens: Shellfish, sulphites, egg

Stekt kamskjell fra Helgeland, variasjon på gulbete

Allergener: Bløtdyr, sulfitt. melk
Pan-fried scallops from Helgeland with a variation of yellow beetroot
Allergens: Molluscs, sulphites, milk

Skrei med saltbakt selleri og trøffel, kyllingsaus med løpestikke

Allergener: Fisk, selleri, sulfitt, melk
Skrei with salt-baked celeriac and truffle, and chicken sauce with lovage
Allergens: Fish, celery, sulphites, milk

Tørrhengt entrecôte fra Metervare, brokkoli, shiitake og beinmarghollandaise

Allergener: Melk, sulfitt, egg
Dry-aged entrecôte from Metervare, broccoli, shiitake and bone marrow hollandaise
Allergens: Milk, sulphites, egg

Blåmugg med variasjoner på gresskar

Allergener: Melk, sulfitt
Blue cheese with a variation of pumpkin
Allergens: Milk, sulphites

Kremostsorbét og dill

Allergener: Melk, egg, hvete, mandel
Cream cheese sorbet and dill
Allergens: Milk, egg, wheat, almonds

6-retter                                                695,-

Drikkemeny                                           645,-

***

4-retter (entrecôte og ost utgår)  595,-

Drikkemeny                                           495,-

BAR

Østers, serveres med sjalottløk og rødvinseddik

Allergener: Bløtdyr, sulfitt

pr. stk 35,-

Brød og smør

35,-

Spekefjøl

110,-

Rakfisk og lompe

75,-

Friterte skreitunger

95,-

Oksekjake

120,-

Ost

60,- 130,- 180,-

Dagens dessert

85,-

VINKART

Vi ønsker at vinkartet på EDDA skal være levende, samt følge både sesong og trender.

Kontakt oss og vi vil sende deg det aktuelle vinkartet.

BOOK BORD HER
BORDRESERVASJON
Book Bord