Meny 2019-01-11T12:28:48+00:00

FORRETTER

Østers naturell, serveres med sjalottløk og rødvinseddik

Allergener: Bløtdyr, sulfitt

35,- pr.stk

Kveiteballotin med avrugakaviar emulsjon, knutekål og blomkarse

Allergener: Egg, fisk, sulfitt

165-

Gravet lam med soppbuljong og konfitert eggeplomme

Allergener: Bygg (gluten), egg, selleri

165-

Grillet entrecote med syltet shiitake sopp og sort hvitløk

Allergener: Egg, hvete (gluten), soya

165-

Stekt sjøkreps fra Frøya med rødbete og estragon

Allergener: Skalldyr, melk, sulfitt

180,-

HOVEDRETTER

Piggvar med variasjoner på blomkål, bakt purre og rømmesaus med purreolje

Allergener: Fisk, melk, selleri, sulfitt

275,-

Bakt lange med kongeøsters sopp, pommes anna og hollandaise på kyllingfett

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk

275,-

Brasert oksekjake med variasjoner på kål, hjemmelaget sennep og rødvinsaus

Allergener: Selleri, sulfitt, melk, sennep

275,-

Stekt svinenakke av iberico med kålrot og hasselnøttsaus

Allergener: Sulfitt, hasselnøtt, melk

275,-

DESSERTER

Vaffel, bacon og lønnesirup

Allergener: Pecannøtter, melk, hvete, egg

130,-

Pastinakkis med grillet pære, salt karamell og mandelsmuler

Allergener: Melk, egg, hvete, mandel

130,-

Hvit sjokolademousse med lime, bringebær og blodappelsinsorbet

Allergener: Egg, melk, hvete

130,-

Nyr-pudding med hjemmelaget granola og bærekompott

Allergener: Melk

130,-

Oster med nøttebrød og kompott

Allergener: Melk, hvete, nøtter

160,-

VINKART

Vi ønsker at vinkartet på EDDA skal være levende, samt følge både sesong og trender.

Kontakt oss og vi vil sende deg det aktuelle vinkartet.

BOOK BORD HER
BORDRESERVASJON
Book Bord