Meny 2019-11-05T15:16:17+00:00

Restaurant Edda har to avdelinger. En restaurantavdeling hvor vi serverer en set 3-/5-retter, og en baravdeling hvor vi tar imot gjester som vil bestille fra vår á la carte-meny eller bare ønsker noe godt å drikke. I baravdelingen er det ikke mulig å reservere bord i ukedagene.

På søndager er kun baravdelingen åpen.

RESTAURANT

Dill og fennikel-gravet ørret, sølmajones og potetchips

Allergener: Fisk, egg, 

Bakt vintertorsk, trøffel og rosenkål

Allergener: Melk, sulfitt, fisk

Reinsdyr, skorsonnerot, steinsopp og kryddersjy

Allergener: Melk, selleri, sulfitt

Ostetallerken, brød og fruktkompott

Allergener: Melk, hvete, hasselnøtt

Karamell-is, vaniljekrem og multer

Allergener: Melk, egg, mandler

5-retter                                            745,-

Drikkemeny                                           695,-

***

3-retter (Torsk og ost utgår)           595,-

Drikkemeny                                           495,-

BAR

Østers med tilbehør

Allergener: bløtdyr

pr. stk 35,-

Brød og potetaioli

Allergener: hvete, egg

35,-

Oliven

55,-

Spekefjøl med cornichons

Allergener: sulfitt, egg

135,-

Dagens forrett

Allergener: fisk, sulfitt, egg

165,-

Dagens fisk

Allergener: fisk, melk, sulfitt

315,-

Dagens kjøtt

Allergener: melk, sulfitt, selleri

335,-

Ost

Allergener: Melk, hvete (nøtter – spør din servitør)

160,-

Dagens dessert

Allergener: Melk, hvete, hasselnøtt

160,-

BOOK BORD HER
BORDRESERVASJON
Book Bord