Restaurant Edda har to avdelinger. En restaurantavdeling hvor vi serverer en set 4-/6-retter, og en baravdeling hvor vi tar imot gjester som vil bestille fra vår á la carte-meny eller bare ønsker noe godt å drikke. I baravdelingen er det ikke mulig å reservere bord i ukedagene.

RESTAURANT

Gravet reinsdyr, løk og syltet knutekål

Allergener: Sulfitt, laktose.

Pannestekt kamskjell, skalldyrsuppe og eple

Allergener: Bløtdyr, laktose, sulfitt, skalldyr.

Skrei, fennikel, brent purre og smørsaus

Allergener: Fisk, bløtdyr, sulfitt og laktose.

Svin, endive, hasselnøtt og grapefrukt

Allergener: Sulfitt, laktose, hasselnøtt.

Lun Saint Marcellin

Allergener: Laktose, gluten, sesam

Svele, brunostis, salt karamell og tindved

Allergener: Laktose, hvete.

6-retter                                                765,-

Drikkemeny                                           695,-

***

4-retter (Svin og ost utgår)             645,-

Drikkemeny                                            545,-

BAR

Østers med tilbehør

Allergener: bløtdyr

pr. stk 39,-

Brød og smør

Allergener: hvete, laktose

35,-

Oliven

55,-

Spekefjøl

Allergener: sulfitt, fisk, mandel

185,-

Fritert torsketunge

Allergener: fisk, hvete, egg

150,-

Sprø svinesvor med steinsopp

Allergener: egg

125,-

Dagens fisk

Allergener: fisk, sulfitt, bløtdyr, laktose

315,-

Dagens kjøtt

Allergener: sulfitt, laktose, hasselnøtt

315,-

Ostetallerken

Allergener:hvete, laktose, hasselnøtt

160,-

Dagens dessert

Allergener: Laktose, hvete, egg

160,-

BOOK BORD HER